Winkelwagen 0
 

Kajuithaken

Wil je voorkomen dat je deuren dichtslaan door de wind? Dan zijn onze kajuithaken dé oplossing! Wij kunnen kajuithaken leveren in verschillende lengtes, finishes en materialen. Onze windhaken zijn zo ontworpen dat deze niet tot nauwelijks rammelen, ook niet wanneer het hard waait.

Producten 37-48 van 91

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Windhaken voor deuren

Windhaken (ook wel: kajuithaken genoemd) worden gebruikt om te voorkomen dat deuren dichtslaan. Op boten is dit vaak een groot probleem, maar windhaken worden ook gebruikt bij gewone buitendeuren. Wij hebben een ruim assortiment kajuithaken in het messing en rvs 316 in de volgende finishes:

Waarvoor kun je windhaken gebruiken?

Met een windhaak voorkom je enorme geluidsoverlast van dichtslaande deuren, maar ze zorgen er ook voor dat je geen schade aan je deuren en kozijnen krijgt. Naast het feit dat windhaken enorm nuttig zijn, worden ze ook steeds vaker besteld om hun mooie uitstraling van de diverse finishes.

RVS of messing deurhaak?

Wanneer je deurhaken wilt bevestigen op je boot, adviseren wij om hierbij te kiezen voor rvs 316 materiaal. Dit materiaal is zeewaterbestendig, waardoor het ook bestand is tegen zout water en daardoor niet gaat roesten.

Messing deurhaken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor ze in elk interieur passen. Messing zelf heeft een mooie goudachtige kleur, maar is ook beschikbaar in gepolijst chroom voor een mooie zilveren kleur. Daarnaast bevat messing geen ijzer, waardoor het corrosiebestendig is. Dit materiaal kan echter wel aanslaan. Wanneer er vocht op komt, kan het messing gaan aanslaan en verkleuren. Dit is te voorkomen met speciaal hiervoor ontworpen messing poetsmiddel.

Waarvoor zijn anti-rammel oogplaten?

Kajuithaken worden bij Yachtsupplier standaard geleverd inclusief oogplaten. Deze zijn zo ontworpen, dat de haak er goed invalt, waardoor je windhaak niet rammelt. Ook niet wanneer het hard waait, of wanneer je op onstuimig water bent.

Het is ook mogelijk om losse oogplaten te bestellen. Ook hier heb je weer de keuze tussen messing en rvs oogplaten. De oogplaten zijn beschikbaar voor verschillende kajuithaken. Met onze handige zoekfunctie vind je snel de oogplaat die bij jouw kajuithaak past.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste kajuithaken? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier