Winkelwagen 0
 

Tips voor een zwart interieur

Tips voor een zwart interieur

Bij veel dagelijkse inrichtingen wordt er veel zwart gebruikt als hoofdkleur van het interieur. Een goede keus in elk interieur want deze kleur vult alles goed aan! Het stoere zwart gaat fantastisch samen met elke andere kleur in je interieur, je interieur lijkt hierdoor ook veel dieper doordat de andere kleuren in jou interieur er echt uitspringen! Hierbij komt Yachtsupplier goed van pas! Lees hieronder waarom wij jou het beste kunnen helpen met jou interieur!

Kledingroede

Ons assortiment

Bij Yachtsupplier is de keus enorm als het gaat om zwarte producten. Zo bieden wij meer dan 100 verschillende zwarte producten aan zodat jij altijd de beste keus hebt voor jou interieur. Als bijvoorbeeld je trap niet meer helemaal in het interieur past bij de rest van je huis, neem dan eens een kijkje bij onze zwarte leuninghouders.  Maar bent u aan het verbouwen of wilt u nieuwe ladekastjes in uw keuken, kijk dan  eens bij onze moderne meubelgrepen. Ook bieden we producten aan die uw slaapkamer een complete make-over kunnen geven, zo is onze zwarte kledingroede een van onze aanraders als het gaat om uw slaapkamer te stylen! En zo is er natuurlijk nog veel meer keus!

Deurkrukken op rozet

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij Yachtsupplier kunnen wij je goed helpen met het verbeteren van jouw interieur, want naast jacht en scheepbeslag hebben we ook een ruim assortiment interieur gerelateerde producten die kunnen helpen bij het verbeteren van jouw inrichting! Van zwarte deurkrukken in je wc-deur tot aan zwarte strakke jashaken in de hal! Verder bieden wij nog veel meer interessante dingen voor jou interieur aan wat misschien iets meer zwart kan gebruiken!

 

Jashaken

Producten zwart laten maken bij Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier kunt u veel diverse producten zwart laten maken, dit doen wij doormiddel van PVD-coating. PVD-coating betekent letterlijk physical vapor deposition, ook wel bekend als dunne film coating. Hierbij wordt een extreem dun laagje (2 tot 5µm) met behulp van vacuümtechnieken op het metaal geplaatst. Deze lagen hebben een metaalachtige uitstraling, waardoor deze techniek zich onderscheidt van bijvoorbeeld poedercoating en lak. Deze laag zorgt voor een verhoging van de corrosie- en krasbestendigheid, maar heeft daarnaast ook visuele voordelen. Zo kan er bijvoorbeeld een zwarte, gouden of antraciete kleur worden meegegeven aan rvs-producten. Een aantal voordelen van PVD-coating zijn:

Pushlock

  • Het gehele proces gebeurt milieuvriendelijk
  • Gecoate producten hebben een extra corrosiebestendigheid
  • De PVD-coating heeft een hoge krasbestendigheid
  • De coating is waterbestendig
  • De coating is dermate dun, dat het geen invloed heeft op de dikte van het product
  • Producten kunnen gekleurd worden, zoals bijvoorbeeld mat zwart

 

Zoals je hebt kunnen lezen, geeft het PVD-coaten een hoop voordelen. Ben je op zoek naar een specifiek product dat je wil laten coaten? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@yachtsupplier.nl, of bel ons op 0511-233013. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier