Winkelwagen 0
 

Grepen

Ben je op zoek naar een (hand)greep voor je (keuken)kast of deur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen grepen leveren in verschillende soorten en afmetingen. Bekijk hier ons hele assortiment grepen.

Producten 1-12 van 312

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Greep

Onze (hand)grepen (ook wel: meubelgrepen genoemd) zijn ideaal om je (keuken)kast een nieuwe uitstraling te geven. Grepen zijn bij Yachtsupplier leverbaar in verschillende vormen en lengtes. De grepen kunnen gebruikt worden voor onder andere: nachtkastjes, (keuken)kastjes, deuren, lades en kledingkasten. 

Welke soort greep heb ik nodig?

In ons assortiment kan je (hand)grepen vinden in verschillende soorten en afmetingen. Wij bieden de volgende soorten grepen aan: meubelgreep, U-greep, T-greep, komgreep en vierkant.

Waarvoor kan ik een greep gebruiken?

Een greep kan je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. Je kan een greep monteren op onder andere een nachtkastje, (keuken)kastje, deuren, kledingkast of een lade. (Hand)grepen zijn ook ideaal om je meubels een nieuwe uitstraling te geven.

Welke maat grepen heb ik nodig?

Nadat je een juiste keuze hebt kunnen maken is het belangrijk om te meten. Demonteer de oude greep en meet de afstand tussen de twee boorgaten. Dit is de maat die je moet hebben. Bekijk bij onze producten de omschrijving of de technische tekening om de boorafstand te bepalen.

Wanneer zijn grepen aan vervanging toe?

Wanner de grepen beschadigd zijn of niet prettig en soepel meer werken zijn ze aan vervanging toe. De greep kan ook los komen van de kast of lade. Ook wanneer je gewoon toe bent aan vernieuwing kan je ze uiteraard vervangen. Yachtsupplier biedt (hand)grepen in verschillende stijlen aan.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste greep? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

 

Copyright © 2024 Yachtsupplier