Winkelwagen 0
 

Vierkant

Ben je op zoek naar een fraaie handgreep in vierkant-model voor je (keuken)kast of deur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hier ons aanbod vierkante handgrepen.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Handgreep vierkant

Onze vierkante handgrepen (ook wel: industriële handgreep genoemd) zijn ideaal om je (keuken)kast een nieuwe uitstraling te geven. Deze handgrepen kunnen gebruikt worden voor onder andere: nachtkastjes, (keuken)kastjes, deuren, lades en kledingkasten. 

Waarvoor kan ik een vierkante handgreep gebruiken?

Een vierkant-model (ook wel: industriële meubelgreep genoemd) handgreep kan je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten. Je kan een handgreep monteren op onder andere een nachtkastje, (keuken)kastje, deuren, kledingkast of een lade. Handgrepen zijn ook ideaal om je meubels een nieuwe uitstraling te geven.

Welke maat vierkante handgreep heb ik nodig?

Nadat je een juiste keuze hebt kunnen maken is het belangrijk om te meten. Demonteer de oude handgreep en meet de afstand tussen de twee boorgaten. Dit is de maat die je moet hebben. Bekijk bij onze producten de omschrijving of de technische tekening om de boorafstand te bepalen. 

Wanneer zijn handgrepen aan vervanging toe?

Wanner de handgrepen beschadigd zijn of niet prettig en soepel meer werken zijn ze aan vervanging toe. De handgreep kan ook los komen van de kast of lade. Ook wanneer je gewoon toe bent aan vernieuwing kan je ze uiteraard vervangen. Yachtsupplier biedt handgrepen in verschillende stijlen aan.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste vierkant (ook wel: U-greep genoemd) handgreep? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2023 Yachtsupplier