Winkelwagen 0
 

Komgreep

Ben je op zoek naar een komgreep voor je schuifdeur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen komgrepen leveren in verschillende soorten en afmetingen. Bekijk hier ons hele assortiment komgrepen.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Komgreep

Onze komgrepen (ook wel: handvat genoemd) zijn ideaal om je (keuken) kast een nieuwe (mooiere) uitstraling te geven. Deze komgrepen kunnen gebruikt worden voor schuifdeuren.

Waarom kiezen voor een komgreep?

Een komgreep zit verwerkt in een (kast)deur. Waarbij - deels uit het zicht - een kastdeur toch eenvoudig geopend kan worden door te schuiven, zonder vingerafdrukken achter te laten. Je kan niet tegen een komgreep aan lopen, in tegenstelling tot een handgreep. In veel gevallen draagt een komgreep bij aan een beter interieur(design).

Hoe monteer ik een komgreep?

Meet de infreesmaat (Ø diameter) en infreesdiepte op of lees deze af van de artikelinformatie. Frees een gat met de infreesmaat- en diepte dat is gegeven. Hierna kan je de komgreep eenvoudig plaatsen in het hout. Je kan ook een bijtel gebruiken om een gat te maken.

Waarvoor kan ik een komgreep gebruiken?

Een komgreep kan je gebruiken voor het openen en sluiten van deuren en kasten. Onze komgrepen worden gebruikt voor schuifdeuren. Komgrepen zijn ook ideaal om je meubels een nieuwe uitstraling te geven.

Wanneer zijn komgrepen aan vervanging toe?

Wanner de komgrepen beschadigd zijn of niet prettig en soepel meer werken zijn ze aan vervanging toe. De komgreep kan ook los komen van de kast. Ook wanneer je gewoon toe bent aan vernieuwing kan je ze uiteraard vervangen. Yachtsupplier biedt komgrepen in verschillende stijlen en afmetingen aan.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de komgreep (ook wel: handvat genoemd)? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier