Winkelwagen 0
 

Kikkers

Ben je op zoek naar kikkers (ook wel: cleats genoemd) voor op je boot, jacht of zeilboot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod rvs kikkers in verschillende lengtes, finishes en met 2 of 4 bevestigingsgaten.

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kikkers boot

De kikkers van Yachtsupplier zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal is zeewaterbestendig, waardoor er ook na contact met zout zeewater geen corrosie optreedt. Naast de standaard gepolijste rvs kikkers, bieden wij ook rvs kikkers met een matte finish aan. Naast kikkers vind je bij ons ook bolders en verhaalklampen.

Wij kunnen kikkers leveren in rvs 316 en in de volgende finishes:

Waarom kikkers voor een boot kopen?

Je kan met kikkers je boot veiliger vastmaken aan een steiger of kade. Kikkers voor een boot hebben een dubbele haak ter bevestiging van een touw (of: lijn). Kikkers zijn ook ideaal voor zeilboten om vallen en schoten te kunnen weerstaan.

Waarom kiezen voor rvs 316 kikkers?

Ons advies is om te kiezen voor kikkers in rvs 316 materiaal. Dit materiaal is bestendig voor zeewater, spanningscorrosie en putcorrossie, waardoor je deze kikkers goed kan gebruiken op je boot, jacht of zeilboot. Rvs 316 bevat 2% molybdeen, dit maakt de legering ongevoeliger tegen chloriden.

Heb ik kikkers met 2 of 4 gaten nodig?

Bij Yachtsupplier vind je zowel kikkers met 2 of 4 gaten om deze te bevestigen aan je boot. In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, zit er geen verschil in de hoeveelheid kracht dat deze kikkers aan kunnen. De keuze tussen een 2- of 4-gats kikker ligt voornamelijk aan het ontwerp van je boot. Een 2-gats kikker heeft minder ruimte nodig om te monteren en kan daardoor op vrijwel elke boot gemonteerd worden.

Andere formaten en uitvoeringen

Ben je op zoek naar een ander formaat kikker, of zoek je een andere uitvoering of materiaalsoort? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van de kikkers die het beste bij jouw wens aansluiten!

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste kikkers? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier