Winkelwagen 0
 

Verhaalklampen

Bij Yachtsupplier vind je een groot assortiment rvs verhaalklampen. Al onze verhaalklampen zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het zout zeewaterbestendig is, waardoor ze geschikt zijn voor elke situatie.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs verhaalklampen

De verhaalklampen (ook wel verhaalkammen of boegklampen genoemd) die je hier vindt, zijn allemaal gemaakt van zeewaterbestendig rvs 316 materiaal en hebben een gepolijste afwerking. Je vindt hier kleine verhaalklampen vanaf 115mm tot grote verhaalklampen tot 260mm lang. De klampen zijn geschikt voor touwdiameters van 10 millimeter tot 30 millimeter. Bij elk product staat de geschikte touwmaat beschreven.

Waarvoor dient een verhaalklamp?

Een verhaalklamp zorgt ervoor dat een touw naar een kikker of bolder wordt geleid. Door gebruik te maken van een klamp, zorg je ervoor dat er geen touwen over het dek van je boot schuurt en voorkom je beschadigingen.

Heb ik een verhaalklamp links of rechts nodig?

Welke richting verhaalklamp je nodig hebt, is afhankelijk van de kant vanwaar het touw op de klamp binnen komt. Bij een verhaalklamp links, wijst de bovenste klamp naar links. Bij een verhaalklamp rechts, wijst de bovenste klamp naar rechts. In onderstaande afbeelding zie je goed welke klamp links en rechts is.

Verhaalklamp links

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste verhaalklamp er niet tussen op onze website, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013, of door te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier