Winkelwagen 0
 

Bolders

Ben je op zoek naar bolders (ook wel: meerpaal genoemd) voor op jouw boot, jacht of zeilboot of voor op een steiger? Wij hebben een breed assortiment aan rvs bolders in verschillende finishes en soorten.

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rvs bolders

De bolders van Yachtsupplier zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal is zeewaterbestendig, waardoor er ook na contact met zout zeewater geen corrosie optreedt. Naast de standaard gepolijste rvs bolders, bieden wij ook rvs bolders met een matte finish aan. Naast bolders vind je bij ons ook kikkers en fenderhouders.

Wij kunnen bolders leveren in rvs 316 en in de volgende finishes:

Waarom kiezen voor bolders?

Bolders rvs zijn steviger dan kikkers, waardoor je met een bolder je boot, jacht of zeilboot met een tros steviger aan een steiger kan aanleggen. Ook kan je bolders op je boot plaatsen om ze daarmee aan wal te leggen.

Welke soort bolder heb ik nodig?

Yachtsupplier verkoopt verschillende soorten bolders. Het maakt voor je boot, jacht-of zeilboot niet uit welke soort bolder je kiest. Per bolder verschilt het welke soort knoop je er met een tros in moet leggen. Ook zijn sommige bolders die wij verkopen inklapbaar en zijn ze op je boot, jacht of zeilboot dus mooi weggewerkt. Dit kan eventueel voor een mooiere uitstraling zorgen.

Waarom kiezen voor rvs 316 bolders?

Ons advies is om te kiezen voor bolders in rvs 316 materiaal. Dit materiaal is bestendig voor zeewater, spanningscorrosie en putcorrossie, waardoor je deze bolders goed kan gebruiken op je boot, jacht of zeilboot. Rvs 316 bevat 2% molybdeen, dit maakt de legering ongevoeliger tegen chloriden.

Is er een verschil tussen bolders voor op een steiger en voor een boot, jacht of zeilboot?

Nee, er is geen verschil. Elke bolder kan zowel gebruikt worden op een steiger als op een boot, jacht of zeilboot.

Advies nodig?

Weet je niet goed welke soort bolder je nodig hebt, of ben je op zoek naar een andere soort bolder. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013, of stuur een mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier