Winkelwagen 0
 

Kogellager scharnier

Ben je op zoek naar scharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yachtsupplier kan kogellager scharnieren leveren in verschillende afmetingen, afwerkingen, materialen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogellagerscharnier

Yachtsupplier heeft een ruim assortiment kogellagerscharnieren voor buitendeuren. Wij kunnen kogellager scharnieren leveren in de volgende materialen: messing, rvs 304 en rvs 316. In deze categorie kan je scharnieren vinden in de volgende afmetingen:

Hoe werkt een kogellagerscharnier?

Een kogellagerscharnier is een type scharnier dat is samengesteld uit verschillende kogellagers die voor een gemakkelijke en vloeiende beweging zorgen. Het is ontwikkeld om (zware) deuren en ramen te openen en te sluiten met weinig kracht.

Kogellager scharnieren kunnen vaak goed gebruikt worden in hoge en lage temperaturen, omdat ze bestand zijn tegen veranderingen door het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Waarom kiezen voor kogellagerscharnieren?

Kogellager scharnieren zijn populair omdat ze een soepele beweging garanderen, stevig en duurzaam zijn en bestand zijn tegen hogere en lagere temperaturen. Dit maakt ze geschikt voor frequent gebruik of gebruik onder druk, zoals bij deuren of ramen. Ze hebben minder kans om vast te lopen of te breken en kunnen langer mee gaan dan andere soorten scharnieren.

kogellagerscharnier monterenkogellagerscharnier monteren

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste kogellagerscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier