Winkelwagen 0
 

Tafelpoten

Ben je opzoek naar tafelpoten? Bij Yachtsupplier hebben we een selectie van meerdere tafelpoten gemaakt van metaal en in hoogte verstelbaar. De tafelpoten zijn verkrijgbaar in vierkante en ronde vormen met lengtes tot 1100mm.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Metalen tafelpoten

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit vier verschillende tafelpoten in diverse kleuren en maten. Onze tafelpoten zijn beschikbaar in zowel ronde als vierkante vormen, met lengtes variërend van 710mm tot 1100mm. Daarnaast zijn onze tafelpoten ook verstelbaar met een verstelbaarheid van 20mm tot 30mm, afhankelijk van het model dat je kiest. Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit vier verschillende tafelpoten in diverse kleuren en maten. Onze tafelpoten zijn beschikbaar in zowel ronde als vierkante vormen, met lengtes variërend van 710mm tot 1100mm.

Ronde of vierkante tafelpoten?

Bij Yachtsupplier heb je de vrije keuze uit ronde en vierkante tafelpoten, zodat je altijd de goede stijl vindt die bij jouw interieur past. Van de vier tafelpoten komen er drie in een ronde vorm en één in een vierkante vorm. Ze komen in meerdere kleuren en maten waardoor je gemakkelijk een keuze kunt maken voor jouw ruimte.

Verstelbare tafelpoten

Yachtsupplier biedt ook verstelbare tafelpoten aan die perfect zijn voor elke situatie. Onze tafelpoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 710mm tot 1100mm met een verstelbaarheid variërend tussen 20- en 30mm. Met deze verstelbare opties kun je altijd de juiste hoogte kiezen voor jouw comfort en gebruiksgemak.

Service van yachtsupplier

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0511-233013 of stuur ons een mail naar: info@yachtsupplier.nl. We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om onze tafelpoten, en helpen je graag om tot een oplossing te komen. Een goede klantenservice staat bij ons als Yachtsupplier hoog in het vaandel. Door onze 2.500+ reviews en met meer dan 65.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met hun problemen en deze ook op kunnen lossen.

Copyright © 2024 Yachtsupplier