Winkelwagen 0
 

Wandrails

Wandrails zijn de oplossing wanneer je gebrek hebt aan ruimte, en je beschikbare ruimte niet op wil geven voor bijvoorbeeld een kast. Een wandrail bevestig je op de wand of muur, en je kunt met behulp van onze schapdragers een mooie stelling maken. Onze wandrails zijn gemaakt van sterk staal, en verkrijgbaar in zowel wit als zwart, in lengtes van 145mm tot 2495mm. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om ze eenvoudig je gewenste wandrail te vinden.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wandrails

Met wandrails kan je gemakkelijk geheel je eigen ontwerp maken voor je wandrailsysteem Het handige aan wandrails met de bijbehorende schapdragers is namelijk dat je zelf kan bepalen op welke hoogte je elke plank wilt hangen. Hierdoor creëer je snel een prachtig wandrailsysteem, geheel naar je eigen wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld iets in je wandrailsysteem plaatsen dat wat hoger is, dan kan je gemakkelijk de plank erboven wat hoger hangen. Onze wandrails hebben een draagvermogen tot 110kg per set van twee. Zo kunnen ook zware items veilig opgeborgen worden. 

Wandrailsysteem zwart en wit

Onze wandrails zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren, wit en zwart. Ook de bijbehorende schapdragers zijn te verkrijgen in het wit en in het zwart. Hierdoor kan je er een mooi samenhangend geheel van maken, wat een mooie uitstraling geeft. Onze wandrails zijn gemaakt van hoge kwaliteit sterk staal, waardoor ze lang meegaan en niet snel slijten. 

Lengtes

Onze wandrails zijn verkrijgbaar in veel verschillende uiteenlopende lengtes. Heb je een hele korte nodig? Dan hebben wij een wandrail van 145mm, maar als je een langere wandrail nodig hebt voor de totale hoogte van een muur, dan hebben wij ook een wandrail van 2495mm, of zoek je juist iets hiertussenin, dan hebben wij die ook. Maak handig gebruik van de filters op de categoriepagina om zo gemakkelijk jouw benodigde wandrail te vinden.

Dubbele of enkele wandrails?

Een enkele wandrail is een wandrail met één rij met gaten, terwijl een dubbele wandrail beschikt over twee rijen met insteekgaten. Daarom worden enkele wandrails vaak gebruikt als eindrail, terwijl dubbele wandrails vaak gebruikt worden als middenrail. Dan is het namelijk mogelijk om twee schapdragers naast elkaar te plaatsen. 

Montage

Het monteren van een wandrail is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de wandrail tegen de muur te plaatsen, en deze vast te monteren met schroeven. Wanneer je de wandrail op een gipsplaat monteert adviseren wij om gebruik te maken van pluggen, dit zorgt voor extra stevigheid. Voor het maken van een wandrailsysteem hoef je vervolgens alleen nog de schapdragers op de juiste hoogte te hangen en bovenop de schapdragers de plank te plaatsen.

Waar kan ik een wandrailsysteem gebruiken?

In principe kan je een wandrailsysteem overal gebruiken waar je een muur hebt, al heeft een wandrailsysteem misschien niet direct de voorkeur in je woonkamer. Wij zien dan ook dat wandrailsystemen vaak gebruikt worden in garages, kelders, keukens, maar worden ook veel gebruikt in winkels zoals supermarkten.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze wandrails, of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste wandrail? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van plankdragers en wandrails, en helpt je graag verder! Contacteer ons via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl

Copyright © 2024 Yachtsupplier