Scheeps accommodaties

Voor de bouw van uw scheepsaccomedaties kunnen wij u de volgende producten leveren:

Deuren A0-A15 Gastight, A60 en B15

Afgewerkt met pvc folie, poedercoating in alle ral-kleuren, voorzien van een Hpl/formica finish of voorbereid op achteraf montage van uw eigen Hpl of Formica. Met kozijnen uitgevoerd in staal, rvs of zelfs rvs geborsteld.
Wij werken met verschillende partners en vertegenwoordigen fabrikant Tnf/Inexa in de Benelux. Tnf/Inexa is een betrouwbare Europese leverancier met een productie locatie in Azië. Voor aanvragen van kleinere aantallen deuren of spoedklussen werken we samen met een aantal gerenomeerde Europese fabrikanten. We kunnen binnen vijf weken een deur bij u op de werf leveren. Of het nu gaat om 1 deur of 10 deuren snelle levering is geen probleem.

B15 plafondpanelen en B15 en A60 wandpanelen

Ook voor B15 plafondpanelen en B15 en A60 wandpanelen bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren deze bekleed met pvc folie of gespoten in de gewenste ral-kleur. Een Rvs finish is ook mogelijk.
Een groot voordeel van Yachtsuplier is dat we u ook al het hang- en sluitwerk en sleutelplan kunnen leveren.

Bent u opzoek naar een partner voor uw project? Neem dan contact met ons op en we doen u een passende aanbieding. Bel 0511-233013 of mail naar info@yachtsupplier.nl

Accommodatie Deuren B15 en A60

Wandpanelen

Plafond panelen

Pullman bedden

 

B15 deur raam opties                 Plafondpaneel B15                  B15 electrische schuifdeur