Winkelwagen 0
 

Easyfix zelfbouw laden - Antraciet

Onze Easyfix antraciet zelfbouw laden zijn ideaal om eigen lades in elkaar te zetten. Wij bieden zelfbouw laden aan in verschillende geleiderlengtes & hoogtes. We bieden ook Easyfix zelfbouwlades aan in de kleur wit, dan kunt u hier, klikken

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is softclose bij een ladegeleider?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is volledig uittrekbaar bij een zelfbouw lade?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Als de ladegeleider een lengte heeft van 270mm kan deze ook 270mm uitschuiven, indien deze volledig uittrekbaar is.

Wat krijg je geleverd bij een Easyfix antraciet zelfbouw lade?

Bij een zelfbouw lade systeem krijg je het volgende geleverd:

  • 1 paar soft-close ladegeleiders volledig uittrekbaar (links & rechts) inclusief bijbehorende koppeling
  • 1 paar ladezijkanten (links & rechts)
  • Set afdekkappen voor de ladezijkanten
  • Set euroschroeven om de ladegeleider te monteren
  • Montagehandleiding

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl .

Copyright © 2024 Yachtsupplier