Winkelwagen 0
 

Bascule kantschuiven

De basculekantschuif, of kantelschuif, is een eenvoudig en betrouwbaar vergrendelingsmechanisme voor dubbele deuren, bestaande uit een metalen staaf die rond een bevestigingspunt draait of kantelt. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, bieden deze schuiven sterke beveiliging zonder de noodzaak voor complexe systemen. Beschikbaar in Aluminium of Messing.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een Basculekantschuif

Een basculekantschuif, ook bekend als een kantelschuif, is een type vergrendelingsmechanisme dat voornamelijk wordt gebruikt voor het beveiligen van dubbele deuren. Het bestaat uit een metalen staaf die draait of kantelt rond een bevestigingspunt, meestal bevestigd aan de boven- of onderkant van een van de deurbladen.

Werking van de Basculekantschuif

De werking van een basculekantschuif is relatief eenvoudig:

  • Vergrendeling: Om de deuren of poorten te vergrendelen, wordt de schuif gedraaid zodat het uiteinde van de staaf in een houder of bevestigingspunt aan de vloer, drempel of bovenkant van de deurpost valt. Dit voorkomt dat de deuren of poorten geopend kunnen worden.
  • Ontgrendeling: Om te ontgrendelen, wordt de staaf opgetild of gedraaid uit de houder, waardoor de deuren of poorten vrij kunnen bewegen.

Toepassingen van de Basculekantschuif

De basculekantschuiven kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kan aluminium voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Aluminium is bestand tegen zout water. Messing is ideaal voor binnenshuis en geeft de ruimte een luxe uitstraling.

Voordelen van de Basculekantschuif

  • Sterk en veilig: de basculekantschuiven bieden een stevige vergrendeling die van buitenaf moeilijk te forceren is.
  • Veelzijdigheid: door de vele keus zijn de basculekantschuiven op verschillende deurtypes en materialen te gebruiken.

Kortom, de basculekantschuif is een effectieve oplossing voor een eenvoudige installatie doch is de beveiliging betrouwbaar. Hierdoor zijn complexe mechanieken of elektrische systemen overbodig.

Service van Yachtsupplier

Voor meer informatie over onze producten of hulp bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw project, staat ons team klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op via: info@yachtsupplier.nlof 0511-233013

Copyright © 2024 Yachtsupplier